Behandelingen

Handen & Voeten

Bij Rosa’s Beauty House kun je met je wensen van top tot teen terecht. Ik bied manicure maar ook voor je voeten nodig ik je graag uit bij mij in Diemen. De pedicure kan heel basic zijn of zeer uitgebreid met eelt verwijderen, kloven en likdoorns behandelen, afhankelijk van de afspraak. Aan het eind worden je voeten ingesmeerd met hydraterende crème. Eventueel kan de behandeling worden afgerond met het lakken van de teennagels.
Voor de handen werk ik met e-manicure. Dat is een techniek waarbij ik gebruik maak van de elektrische vijl. Hiermee kan meer worden weggehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper. De nagelriemen worden gepolijst en de overtollige dode huidcellen worden voorzichtig en vakkundig verwijderd. Door deze behandeling oogt het nagelbed langer en krijg je mooie strakke nagelriemen. Velletjes en barstjes van de huid blijven langer weg. Ik ben hiervoor speciaal gediplomeerd en deze behandeling wordt altijd met precisie uitgevoerd.

Gellak aanbrengen

Ik lak met gellak want hoe fijn is het dat die weken blijft zitten en z’n glans behoudt? Bij elke gellakbehandeling kies ik voor een rubber base-onderlaag. Deze extra laag verstevigt de nagel en de gellak hecht er goed op. De base-gel vult alle ribbels op de nagel en maakt eventuele oneffenheden glad. Met de specifieke eigenschappen van deze base-gel kan ik volume creëren.
Gellak ziet er na aanbrengen vrijwel hetzelfde uit als gewone nagellak. Naar wens kunnen meerdere lagen worden aangebracht voor extra versteviging. Tot slot komt er een toplaag overheen om de gellak te fixeren. Het drogen gebeurt met uv-licht in een handdroger. Daarna zijn beschadigingen vrijwel onmogelijk. Met een gellak-manicure geniet je wekenlang van stevige en mooie nagels. De gellak ‘chipt’ en beschadigt niet zoals gewone lak, zodat de lak na weken nog net zo mooi zit als net na het aanbrengen.
Omdat je natuurlijke nagels groeien, zal ook de gellak na een aantal weken uitgroeien. Je natuurlijke nagel zal dan bij de aanzet weer zichtbaar worden. Je kunt dan een nabehandeling boeken om je nagels te laten opvullen of je kunt de nagels opnieuw laten lakken. Je kunt de gellak gemakkelijk zelf verwijderen door de nagels te weken in aceton. Of je laat de lak professioneel verwijderen bij de volgende manicure-beurt. Zo voorkom je dat de nagels beschadigen of dat er restjes gel achterblijven.
Ik behandel nagels ook met BIAB, (builder in a bottle). BIAB is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale, natuurlijke nagel. Er zit voeding in zodat je natuurlijke nagels na een tijdje steviger en gezonder worden. Met BIAB kan ik de nagel een klein beetje verlengen of ik gebruik de BIAB als basis onder de gellak voor extra stevigheid. Maar BIAB kan ook worden gebruikt zonder gellak. BIAB is er in verschillende nude-tinten en er zitten geen heftige, chemische stoffen in.

Wimpers

Wimperliften is de behandeling van dit moment! Wil je de beste versie van je eigen wimpers hebben en nooit meer een wimperkruller hoeven gebruiken dan is de wimperlift echt iets voor jou. Het geeft je direct een open blik waarbij de wimpers twee keer zo lang lijken. Ik raad bij de wimperlift aan het verven erbij te boeken want samen geeft het nog meer een wauw-effect, zeker als je licht tot medium gekleurde wimpers hebt. Met mijn zwartblauwe kleur krijg je een mooie, diepe kleur zwart op je wimpers. Het is ook een fantastische behandeling als je op vakantie gaat want dan hoef je niet meer constant in de weer met mascara. Van deze behandeling heb je 6 tot 8 weken plezier.
Belangrijk: kom zonder oog make-up en mascara.

Wimperliften

Nazorg:
*De eerste 24 tot 36 uur de wimpers niet nat maken of oog make-up gebruiken dit kan het resultaat beïnvloeden.
*Probeer niet op de wimpers te slapen, ook dit kan het resultaat beïnvloeden omdat de permanent nog na kan oxideren.
*Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag.
*Probeer de wimpers dagelijks door te borstelen. Zo voorkom je dat ze in de war gaan zitten en door elkaar heen groeien.

Harsen

Ik geef wax-behandelingen alleen aan de vrouw. Ik werk met twee soorten hars en kijk welk soort het beste past bij de klant en het lichaamsdeel. Ook doe ik altijd voor- en nazorg om het beste resultaat te behalen. Is het je eerste keer en vind je het spannend? Laat het mij weten dan stel ik je op je gemak. Je zult zien dat de behandeling enorm meevalt!

harsen waxen

Tips:
*Haarloos op vakantie? Doe de harsbehandeling dan twee of drie dagen van tevoren.
*Om te voorkomen dat de haren te kort zijn en de behandeling niet door kan gaan, moet je de haren minimaal 14 tot 21 dagen van tevoren laten groeien.
*Ben je erg gevoelig of zie je er tegenop? Dan kun je het beste 1,5 uur tevoren een paracetamol innemen.
*Kom niet ontharen als je recent onder de zonnebank bent geweest.
*Probeer geen strakke kleren te dragen direct na het waxen.
*Probeer het te ontharen gebied twee dagen van te voren (en na het harsen) licht te scrubben, dit scheelt zichtbaar in het resultaat!
*Denk aan je persoonlijke hygiëne, dat is voor ons beiden fijn.