Behandelingen

Handen & Voeten

Bij Rosa’s Beauty House kun je met je wensen van top tot teen terecht. Ik bied manicure maar ook voor je voeten nodig ik je graag uit bij mij in Diemen. Lakken doe ik met gellak want hoe fijn is het dat die weken blijft zitten en z’n glans behoudt?

Gellak aanbrengen

Wimpers

Wimperliften is de behandeling van dit moment! Wil je de beste versie van je eigen wimpers hebben en nooit meer een wimperkruller hoeven gebruiken dan is de wimperlift echt iets voor jou. Het geeft je direct een open blik waarbij de wimpers twee keer zo lang lijken. Ik raad bij de wimperlift aan het verven erbij te boeken want samen geeft het nog meer een wauw-effect, zeker als je licht tot medium gekleurde wimpers hebt. Met mijn zwartblauwe kleur krijg je een mooie, diepe kleur zwart op je wimpers. Het is ook een fantastische behandeling als je op vakantie gaat want dan hoef je niet meer constant in de weer met mascara. Van deze behandeling heb je 6 tot 8 weken plezier.
Belangrijk: kom zonder oog make-up en mascara.

Wimperliften

Nazorg:
*De eerste 24 tot 36 uur de wimpers niet nat maken of oog make-up gebruiken dit kan het resultaat beïnvloeden.
*Probeer niet op de wimpers te slapen, ook dit kan het resultaat beïnvloeden omdat de permanent nog na kan oxideren.
*Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar probeer met de lift mee te reinigen, dus omhoog en omlaag.
*Probeer de wimpers dagelijks door te borstelen. Zo voorkom je dat ze in de war gaan zitten en door elkaar heen groeien.

Harsen

Ik geef wax-behandelingen aan man en vrouw. Ik werk met twee soorten hars en kijk welk soort het beste past bij de klant en het lichaamsdeel. Ook doe ik altijd voor- en nazorg om het beste resultaat te behalen.  Is het je eerste keer en vind je het spannend? Laat het mij weten dan stel ik je op je gemak. Je zult zien dat de behandeling enorm meevalt!

harsen waxen

Tips:
*Haarloos op vakantie? Doe de harsbehandeling dan twee of drie dagen van tevoren.
*Om te voorkomen dat de haren te kort zijn en de behandeling niet door kan gaan, moet je de haren minimaal 14 tot 21 dagen van tevoren laten groeien.
*Ben je erg gevoelig of zie je er tegenop? Dan kun je het beste 1,5 uur tevoren een paracetamol innemen.
*Kom niet ontharen als je recent onder de zonnebank bent geweest.
*Probeer geen strakke kleren te dragen direct na het waxen.
*Probeer het te ontharen gebied twee dagen van te voren (en na het harsen) licht te scrubben, dit scheelt zichtbaar in het resultaat!
*Denk aan je persoonlijke hygiëne, dat is voor ons beiden fijn.